English
French
German
Bulgarian
Polish
Czech
Slovak
Srpski
Ukrainian
Russia

INFORMATII UTILE

  • Xredirect este interzis!
  • Serverele care au autoconnect sau modifica config.cfg/userconfig.cfg sau incearca modificare master serverului vor fi banate fara a se returna suma.
  • Inainte sa boostati asigurati-va ca serverul este securizat impotriva raiz0/alte exploituri sau serverul va fi banat si suma nu va fi restituita!
Citeste Termenii si contidiile pentru a nu ban serverul tau!

1. Este strict interzis folosirea plugin-urilor care schimba numele la jucatori.
2. Este strict interzis sa folositi XREDIRECT..
3. Asigurati buna functionare a server-ului , atentie nu se ofera refund.
4. Este interzisa utilizarea abuziva a oricarui timp de plugin care modifica sau distruge clientul de counter-strike (ex: destroy), nerespectarea acestui lucru va duce la eliminarea server-ului din lista de boost+ban
5. Ne rezervam dreptul sa stergem/banam orice ip care consideram ca incalca termenii de utilizare si orice cont de paypal pe care il suspectam ca ar fi furat.
6. Achizitionand serviciile de boosting sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre. Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile de fiecare data cand acest lucru este necesar. Atentie !!! Cumparati ceva virtual si nu oferim refund . Daca platesti, accepti conditiile si vei primi produsul virtual instant, de aceea nu acceptam refund-uri! Daca platesti pentru acest produs virtual accepti ca nu vei face dispute, complain sau refund.

Servere banate

# Data Adresa IP Gametracker

PayPal

PayPal

Copyright boost.mortall.ro - 2009-2023 - Toate drepturile rezervateFlag Counter